какво?

mátzalo e твоето студио, в което можеш да нарисуваш различни керамични съдове в дизайн, който ти харесва. имаме голямо разнообразие на “сурови” керамични продукти (съдове, чаши, чинии, свещници и други), както и керамични фигурки за деца. и е лесно! можеш да разчиташ на нас да ти предоставим всички необходими съставки, за да сътвориш своето mátzalo – бои, четки и т.н.

виж повече

обещаваме и да помогнем! ако желаеш екипът на mátzalo ще те вдъхнови, като ти покаже разнообразни техники на рисуване и идеи за твоя дизайн!
а когато твоето mátzalo е готово, ние ще го глазираме и изпечем, за да се превърне в дълготрайна керамика, която можеш да пуснеш дори в миялната си машина. тоест след 48 часа творението ти е готово.

ние в mátzalo нямаме претенции да сме художници
ние в mátzalo искаме да си прекараш приятно, вън от ежедневния стрес
при нас в mátzalo се чувстват добре както деца, така и пораснали такива

 

mátzalo – do your own thing

P.S. слушаме готина музика и пием хубаво вино (и двете подбрани с специално и с любов от ТонаБона ?

забавление0%

релакс0%

готина музика0%

уникален подарък0%

137 керамични модела

върху тях ще можеш да развихриш въображението си

32 цвята боя

с тяхна помощ ще създадеш своето неповторимо произведение

9 mátzalo повода

всеки има своята mátzalo причина

6 стъпки

само толкова е разстоянието между теб и твоето mátzalo

защо mátzalo?

защото се чудиш

какво да правиш с децата (не само в дъждовни дни)

защото искаш

да прекараш хубаво със семейството си

защото мислиш

за team building и искаш да видиш шефа си как рисува

защото планираш

детски рожден ден, различен от тичане в детски клуб

защото търсиш

уникален и много личен подарък

защото обсъждаш

моминско парти, но искаш да остане спомен… все пак

защото търсиш

сватбен подарък различен от тостер или ютия

защото искаш

да запечаташ отпечатъка на бебешко краче на керамика

защото искаш

да релаксираш (дори и сам) далеч от служебния стрес

… и защото обичаш хубавото вино в компанията на готина музика!
+ +

как?

много е лесно. ето как се случват нещата:

Много е лесно. Ето как се случват нещата:
238

mátzalo творения

47

посетители дневно

53

специални госта

89

специални повода

услуги?

mátzalo от мен за теб

нарисувай своето mátzalo и го подари на любим човек! независимо дали поводът е Коледа, Великден, Свети Валентин или пък просто някоя случайна сряда, с наша помощ ще можеш да намериш подходящия подарък… изрисуван от теб!

 

добри сме и в идеите:

 

защо не направиш рамка за снимка за любимия/любимата или пък плато с имената на всички ученици за класната, или нова купичка за вода за домашния любимец с името му?

 

а може и отпечатък на ръцете на внуците за баба, керамична табелка за входа за всички съседи или отделни букви за вратата на детската стая, изписващи името на твоя малчуган!

РОЖДЕНДЕНСКО MáTZALO

ето, че поредната година отмина и отново искаш да организираш запомнящо се парти на детето си (и да изпиеш чаша вино с родителите на неговите приятели, които пък са твои приятели).

 

в matzalo партито е не по-малко вълнуващо прекарване в сравнение с множеството детски клубове, ама наистина! и децата ще се убедят в това!

 

всяко от тях ще има възможност да си избере керамика и да пробва различните техники на боядисване. matzalo предлага различни пакети с по две или три, малки или по-големи керамики на дете – дали ще е чашка във формата на череп за момчетата или кутийка за бижутата за момичетата – за всеки има по нещо. а защо пък да не и куче-касичка! J

 

разбира се можете да донесете торта, която ще поднесем на рожденника/рожденничката. можеш да разчиташ на нас да се погрижим за безалкохолни напитки за децата и хубаво вино за родителите… и за теб.

TEAM BUILDING MáTZALO

всеки team building или офисно парти следва да е сплотяващо, забавно и мотивиращо събитие за колеги, което да намери общи точки помежду им извън ежедневната им работна среда. team building matzalo е точно това! а и оставя трайни положителни емоции в участниците!

 

в matzalo твоят екип ще се обедини в приятна атмосфера около целия процес по създаване на един краен и креативен керамичен продукт. а ако ти си шефа и не можеш да рисуваш, още по-добре – ние ще те научим!

 

нека не забравяме, че “офисът, който се забавлява заедно, остава заедно“

БЕБЕШКО MáTZALO

matzalo-baby-ideas-00002честита да ти е малката рожба!

 

първите седмици и месеци на новия живот отлитат бързо и неусетно. с matzalo ще запазите именно тези ценни моменти. ще отпечатаме крачето или ръчичката на твоето бебе директно върху избрана от теб керамика.

 

ти обаче не се притеснявай – боите, които използваме, са на водна основа и са напълно безвредни за малкия-голям човек.

 

щом отпечатъкът е овековечен върху керамиката, ние от matzalo ще я глазираме и изпечем, за да остане ценен подарък, който можеш да подариш не само на бабите.

МОМИНСКO MáTZALO

ти и твоите момичета обмисляте моминското парти на приятелка, но искате да остане и спомен след веселбата?

 

нашето предложение? елате в matzalo преди същинския купон! загрейте настроението на по чаша вино, докато рисувате върху избрана от вас керамика. например рамка, в която булката да сложи снимка от партито или пък подаръчен сервиз за кафе, в който всяка чашка и чинийка са индивидуално изрисувани от най-добрите приятелки на булката.

 

ние от matzalo пък обещаваме, че ще се погрижим за доброто настроение и незабравими спомени за булката и “нейните” момичета! ?

ПОДАРИ MáTZALO ВАУЧЕР

често се чудим какво да подарим на приятели, близки и роднини. също толкова често подаръкът става преходен и се забравя. едно matzalo, обаче, е винаги по вкуса на този, който го прави и ще го подсеща редовно за теб. ето защо предлагаме да подариш matzalo ваучер!

 

vaucher

 

matzalo ваучер за сватбен сервиз: нека младоженците се потрудят малко над подаръка си (а ти ще си сигурен, че дизайна на чиниите ще им допадне ?

matzalo ваучер за служители: подари на своите служители преживяване в matzalo, в което ще учатват и семействата, а и децата им.

matzalo ваучер за рожден ден: покани рожденник (с или без теб) да направи своето matzalo, което да му напомня за вашето приятелство!

MáTZALO ВКЪЩИ

надяваме се да сме устроили студиото на matzalo така, че да ти допадне и да се почувстваш в приятна атмосферата с вдъхновяваща музика и… а бе, да ти е хубаво.

 

ако все пак предпочиташ, екипът на matzalo може да достави всички необходими аксесоари, както и набор от керамика при теб, у дома или в твоя офис. това пък ти дава възможност да организираш своето matzalo парти вкъщи!

 

когато ти и твоите приятели сте готови със забавата, екипът ни ще вземе нарисуваните керамики и, след глазура и изпичане, ще ти ги достави обратно.

 

цена на matzalo вкъщи: 89 лева + цената на избраната от теб керамика.

MáTZALO PRO

макар в matzalo да не се изискват никакви специални умения, а само добро настроение, съществуват и редица специални техники за напреднали matzal-исти.

 

чрез тях твоето matzalo ще придобие още по-WOW ефект.

 

Екипът на matzalo периодично организира безплатни семинари (заплаща се само керамиката, която си избереш) за отделните техники:

 

snow flakes

bubbles

cobblestone

stripes

dots

ТВОЕТО MáTZALO В НАШАТА ПЕЩ

в matzalo предлагаме на професионални артисти и художници глазиране и изпичане на тяхните произведения на изкуството.

 

за целта използваме транспарентна глазура HCG-004D на COLORIBBIA и произведената в Германия керамична пещ PROFITHERM PY195 HD-BW на PYROTEC.

в mátzalo се снабдяваме с керамика от Австрия, бои от САЩ и технически съоражения от Германия!

галерии

какво казват другите за mátzalo?

mátzalo by Tona Bona

улица „Петър Парчевич“ 48, София 1000

088 943 5586

всеки ден без вторник от 11:00 до 20:00

ще ни откриеш много лесно. намираме се на ъгъла на ул. парчевич и христо белчев, на една крачка от метростанция ндк и витошка. съвсем близо до mátzalo са и street chefs и smugglers collective.

 

ела & do your own thing !